bemutatkozás

szolgáltatások & előnyök

A vállalatot 1994-ben alapították. Közel 5000 aktív felhasználó számára nyújtunk értékesítés támogatási szolgáltatásokat.

felhőszolgáltatás

Irodában

Amennyiben az értékesítők alapvetően az irodában dolgoznak és egyik feladatuk új LEAD-ek (projektek / cégek) megtalálása, akkor számukra a baudata felhőalapú projektinformációs szolgáltatását ajánljuk.

Premium

mobil applikáció

Területi képviselő

Azoknak az értékesítőknek, akik munkájuk során gyakran vannak úton és kevés időt töltenek az irodában a baudata mobilalkalmazását ajánljuk. Az alkalmazás hozzáférést biztosít az összes projekthez, így a képviselő távol az irodától a közelében lévő építkezéseket is le tudja látogatni.

Piactér

A termék bemutatásának ideális pillanata, mikor a tervező vagy a kivitelező előkészítője egy aktuális projekten dolgozik. A baudocu építőipari piactér a baudata projektinformációs adatbázisának segítségével éppen ezt a pillanatot tudja kínálni ügyfeleinknek.

felhőszolgáltatás

Feladat és jelentés

A hatékony értékesítő az egyik tényező a sikerben. A másik fontos elem azonban, hogy az elvégzett munkáról jelentések segítségével értesüljenek a vezetők. A mywork.io alkalmazásával minimálisra csökken az értékesítő és a vezetők adminisztrációs terhe.

Premium

mobil applikáció

Területi képviselő / boltlátogató

A látogatás vagy riportírás legmodernebb módja. A térképen csak rá kell kattintani a meglátogatott partner adataira, azonnal elolvashatóak a korábbi megjegyzések és kapcsolati adatok.  A megbeszélést követően pedig már a helyszínen elkészíthető a látogatásról írandó összefoglaló.